2010 m. birželio 22 d., antradienis

Kada vaiką leisti į darželį?

Laba diena.
Labai dziaugiuosi ir dekoju,kad Jus esat..Aciu uz profesionalia ir svarbiausia, gyva,isgyventa informacija.Noriu jusu paklausti kada vaikui geriausia eiti i darzeli ir kodel.Mes gyvenam Norvegijoj.Sioj geroves saly vaikus i darzeli atiduoda jau nuo 10men.ar1 metu tikrai.Mano visa esybe tam priesinas.Musu mergaitei 17men.Zinoma, mes augam namie.Kartu.Taciau nezinau ar galesim taip augti dar metus ar du..Todel noriu visos tikros informacijos apie tai,kas vyksta su vaiku kai jis pradeda lankyt darzeli.Noriu,kad tas etapas butu mums kuo sklandesnis...
Is anksto dekoju.Su geriausiais linkejimais

Visa reikiama informacija apie tai, kas vyksta su vaiku - prieš Jus. Tai - Jūsų vaikas. Labai svarbu, ką sako Jūsų širdis. Mamos širdis neklysta. Jei tik jai netrukdo protas. O pastarasis yra veikiamas lūkesčių, stereotipų, aplinkos spaudimo ir pan.

Vaikai labai skirtingi. Vieni jau nuo mažų dienų parodo savo elgesiu, kad jiems reikia didesnės grupės nei šeima. Kitiems iki trejų metų - mama, auklė, močiutė ir pan. - pati geriausia kompanija augti.

Susikoncentruokite į dabar, į šį pusmetį. Negalvokite, kas bus po metų ar dvejų. Pakeisti nuomonę galėsite bet kada. Būkite it roliau jautri savo vaikui ir nepraleisite tinkamo momento, kada jau vesti į darželį.

Jei galite rinktis, rinkitės :)


Ramunė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą